Sponsorer

Sen starten av Norums måleri har LE maskin varit det självklara valet när det gäller hyra av maskiner och utrustning. Stort tack för allt det stöd ni ger oss vid våra arrangemang.

Butiken för dig som vill ha professionell guidning av hängiven personal, med ambitionen att hjälpa dig välja rätt skor och utrustning och ge dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning.

Varmt välkommen till U&Me – New hotel Culture.

En hotellupplevelse som medvetet har skapats för att ge alla gäster, oavsett budget och resans syfte, möjlighet att bo och uppleva Umeå på bästa sätt. Stort tack för ert stöd i samband med Obbola Backyard.

Under många år har vi haft Caparol som en av våra största och tryggaste leverantörer. Stort tack för det stöd ni gett oss i samband med våra tävlingar.

Sportdrycken som kombinerar näring, vätska och elektrolyter utan att förstöra magen. Det självklara valet på energibordet i Obbola Backyard. Stort tack för att ni valt att satsa på oss och våra deltagare.

Zip Äventyrspark, din ultimata destination för spännande utomhusupplevelser! Beläget i hjärtat av Umeå, Sverige, och Vaasa, Finland, erbjuder deras parker ett brett utbud av adrenalinfyllda aktiviteter som kommer att lämna dig längtande efter mer.

Precis som Naturkompaniet älskar vi att vara i naturen. Deras syn på hållbarhet och kvalitet är också något vi delar. Stort tack för det stöd ni ger oss i samband med våra aktiviteter.

Ett lokalägt familjeföretag som sätter kunden i centrum. Slamsugning samt spolning av rör, avlopp och ledningar. Ser även till att toaletterna på Obbola Backyard är skinande rena efter loppet. Stort tack för er hjälp i samband med loppet.

Deras motorsågar med blad anpassade för upptagning av isvak har varit ovärderlig hjälp vid några av våra arrangemang. Stort tack för ert stöd.

Oavsett om du behöver pannlampor, klätterutrustning eller fallskydd så kan du lita på att Petzl levererar grymma kvalitetsprylar. Stort tack för ert stöd och att ni hjälper oss lysa upp dygnets mörka timmar.