Gästrummet

Ibland dyker det upp evenemang där vi två inte räcker till. Då vi måste söka i vår omgivning efter individer, som likt oss gärna kastar sig rakt i armarna på en utmaning. Atleter som trotsar skoskav, muskel- och ledvärk, sömnbrist och hunger med ett leende på läpparna. Allt för glädjen av att få känna sig riktigt trött. Vi tycker att dessa individer som ställt upp och tävlat under vår flagg bör hyllas med ett litet omnämnande.

Backyard ultra Gävle 2020

Trevligt lopp som vi besökte för andra gången och gärna gör igen.

Niclas Nygren

Mannen myten legenden. Ord är överflödiga och man känner bara tacksamhet över att få dela en löparhelg med denna fantastiska löpare.

Trosa Ultra Backyard 2018

Att Trosa är en vacker stad, det gick inte att missa när vi sprang den 6706 m långa sträckan om och om igen. Totalt blev det 67 st varv inom laget och vi kan bara tacka Jan-Erik och övriga för ett fantastiskt lopp.

Max Själin

En av Sveriges grymmaste Ultralöpare med erfarenheter från Goldsteig Ultrarace och Big Dog Ultra Backyard samt arrangör av Trans Sweden. Respekt.

Jonatan Nordebo

Seg, stark och uthållig. Ge honom en utmaning i löparskorna, på skidorna, 0-gradigt vatten eller vad som helst så lovar jag att han hugger.

Nisse Lundmark

En av Sveriges mesta vintersimmare, med erfarenheter från idrottandets alla hörn. Trygg och stabil som ett gammalt ånglok.

Dräpardygnet 2017

Umeås egen multisporttävling, arrangerad av den grymma gruppen TTGU. De medtävlande höll humöret uppe på ett fantastiskt sätt, trots att företagets självutnämnde orienterare (Mikael) lämnade en del i övrigt att önska.

Pavio Grzelewski

Stöcke TS järnets grundare och en av Umeås mesta triathleter. Mannen som aldrig säger nej till en utmaning.

Joel Lindegren

Killen som inte tvekade att tacka ja till ett dygn av multisport bara ett par dagar innan start.