Norums måleri

2001 startade jag (Mikael Söderström), Norums måleri med idén om att sätta kvalité och noggrannhet i focus. Efter att ha jobbat i branschen ett antal år och upplevt att hantverket fått stå tillbaka för tidspress och ekonomi, så startade jag upp företaget med förhoppningen om att hitta kunder som delade min idé om ett gott hantverk. Jag började min målarkarriär i det tidiga 90-talet efter att ha gått Målarutbildningen på Dragonskolan. En utbildning som jag själv är en del av sedan 2015 då jag förutom att driva måleriet även jobbar som yrkeslärare.

2009 började jag (Lars Kolmodin) på Norums måleri, efter att ha gästspelat lite på företaget innan. Vi insåg ganska snabbt att vi delade synen på måleriet och hur vi vill att det ska utföras, så samarbetet föll sig ganska naturligt.

Vi tycker verkligen om att tillsammans med dig som kund, kombinera dina idéer med våra erfarenheter för att förverkliga dina visioner. Uppskattar du ett företag som jobbar med bra kvalitetsprodukter, fasta priser, tydliga offerter med 100% utförandegaranti och som jobbar med utgångspunkten att kunden alltid ska bli nöjd, hör gärna av dig så svänger vi förbi och lämnar en kostnadsfri offert.