Byviken på is

“loppet med doppet”

Inställt 2020 pga. isläget.

Den 7/3 2020 kommer vi att för andra året i rad ta er med på en upplevelse i vår värld. Vi kommer mixa våra passioner löpning och vinterbadning, plus ge er chansen att få klättra i byggnadsställning i en enklare hinderbana.

Vi kommer att hålla till i Byviken i närheten av isvaken. Loppen är 1 och 5 km och går på en 1000 m lång varvbana på isen inne i Byviken samt skogspartier i närheten. Loppet är öppet för alla, unga som gamla, vi sätter inga åldersgränser och loppet är gratis för alla under 18 år. Övriga betalar en summa av 200 kr. Det kommer i samband med loppet att finnas tillgång till bastu, försäljning av käk och dryck(varm och kall).

VAR. Obbola Byviken, mellan salteriet och växthuset.

NÄR. Lördagen 7 mars. kl 12.00-15.00

VARFÖR. För att det är så löjligt underbart att få springa, klättra och bada.

TÄNK PÅ. Att ta med varma och torra kläder till efter tävlingen.

LOPPET. Vi kommer lägga en 1000 m lång löpslinga på isen inne i Byviken och närliggande skogspartier. Längs vägen kommer det finnas ett mindre antal hinder som skall klättras över, krypas under eller balanseras över. Målgången kommer bestå av två stycken isvakar, en mindre ”blöta bena djup” för barn och badkrukor och en större som kräver ett par armtag för de övriga. För allas trygghet kommer vi provborra isen innan loppet, för att säkerhetsställa att den är tillräckligt tjock.

Vi hoppas att detta ska bli ett lättsamt och roligt event i vinterns tecken för hela familjen. På den längre distansen kommer vi utse segrare i dam och herrklass, men även ha ett par utlottningspriser för alla deltagare.

ANMÄLAN sker till info@nmet.se eller via sms till telefon

Mikael 070-684 68 51 & Lars 070-604 09 14. Hit kan ni också ringa om ni har några frågor.

Anmälan stänger Torsdag 5/3 kl.20.00.

Betalning sker på plats via faktura, swish eller kontant.

Varmt välkomna önskar vi på Norums Måleri & Endurance Team

BILDER FRÅN LOPPET 2019

RESULTAT 5KM